Sinds 2010 hebben wij ons gespecialiseerd in het aanbrengen van Tonzon vloerisolatie.

Full-color

Vloerisolatie

Sinds 2010 hebben wij ons gespecialiseerd in het aanbrengen van Tonzon vloerisolatie.
De dubbele TONZON-aanpak, met stevige Bodemfolie op de kruipruimtebodem en de innovatieve Thermoskussens tegen de onderkant van de vloer, zorgt voor de hoogste isolatiewaarde( Rc-waarde van 3,8 ), de meeste energiebesparing en de grootste verbetering van het comfort. Deze vloerisolatie kan worden toegepast bij alle soorten vloeren. Ook als er onder de vloer een koude garage of kelder zit. Ook bij vloeren die al met andere isolatiematerialen zijn geïsoleerd, kunt u met TONZON isolatiemateriaal uw vloer isoleren en genieten van een nog fijner binnenklimaat.

Na het verwijderen van vervuiling brengen wij op de bodem een sterk folie aan om ervoor te zorgen dat er geen vocht meer in de kruipruimte komt door verdamping uit de bodem. Hierna brengen wij 3-kamer-thermoskussens aan tegen de onderkant van de vloer. Deze zorgen ervoor dat er geen warmte meer verloren gaat naar de kruipruimte. Deze thermoskussens ( qua werking te vergelijken met een thermosfles) zorgen ervoor dat de vloer zo’n 3 graden warmer wordt en er zo’n 20 % op de stookkosten wordt bespaard. Dit komt door de hoge isolerende Rc-waarde: 3,8.

Het TONZON-systeem werkt dus tweeledig: het stopt de voortdurende verdamping van vocht uit kruipruimtebodem en het isoleert de vloer. Optrekkende kou en vochtproblemen behoren daardoor tot het verleden. Doordat de vloer nu veel warmer is, is deze droger waardoor u geen last meer hebt van schimmel en veel minder last hebt van huisstofmijten.

Naast de vloer, kunnen wij ook de cv-leidingen die zich in de kruipruimte bevinden isoleren. Na het aanbrengen van schuimbuis om de leidingen pakken we leidingen nog extra in met een TONZON bandage folie waardoor er bijna geen warmte meer wordt uitgestraald.

Het isoleren van uw vloer met TONZON vloerisolatie heeft de volgende voordelen:

  • Comfort verbetering; de vloer wordt zo’n 2 a 3 graden warmer
  • U bespaart op de stookkosten omdat er minder warmte verloren gaat
  • Schimmel krijgt geen kans meer en u heeft véél minder last van huisstofmijten
  • Er zijn tijdelijk subsidies beschikbaar voor het isoleren van uw vloer

Richtprijzen( incl BTW) :

25m2 € 1225,- 50m2 € 1850,-
30m2 € 1325,- 55m2 € 1990,-
35m2 € 1440,- 60m2 € 2120,-
40m2 € 1590,- 65m2 € 2250,-
45m2 € 1730,-

Deze prijzen zijn gebaseerd op een schone kruipruimte. Mocht er veel vervuiling zijn ( puin ed), dan kunnen er extra kosten bijkomen.

Momenteel is er weer subsidie voor vloerisolatie !

In de Gemeente Den Haag krijgt u € 12,50 per m2 aan subsidie

Wij verzorgen alle papieren voor de subsidieaanvraag